Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Olurya bazı filmlerde kız cocugu annesine sorar "anne babamla nasıl tanıstınız" diyerek.. Acaba annenizle babanızın nasıl tanıstıklarını biliyomusunuz..? Ben 20 yasıma geldim merak edip hiç sormadım..Bi ara anneme sorucam nasıl tanısmışlar.. :) Sizden bileniniz varmı annesi ile babasının nasıl tanıstıgını..[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 birisi aracı olmuş..aynı filmlerdeki gibi ilk kez istemeye gittiklernde görmüş :D şaka bi yana birisi önermiş annemi bunlar (aynı dizilerdeki gibi) bi süre takılmışlar sonra evlenmişler..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 23 Ağustos 2004 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 tanışmasalar da olurmuş. biticek aşka başlanır mı?[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 niye sen olmuşsun işte..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 valla benimkiler görücü usulü ile evlenmişler ama işin komik yanı babamlar istemeye gittiğinde olmuş. Hani istenen kız kahveleri yapıp tepside getirir ya bizimkilerde de durum böyle devam ederken annem babama tepsideki kahveyi uzatmış babamda kahve yerine tepsiyi tutup annemin elinden almaya çalışmış :) Sonradan öğrendiğime göre bu olayı o sırada orada bulunan kimse anlamamış sadece annem ve babam arasında uzun bir süre sır kalmış. Şimdi ise bütün tanıdıklar ve paticik biliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Babam ıraklı annemde süriyeli annelere tanısıyomus babam görmüs annesine soylemsi sitemeye gtimsiler onlarda pasa pasa vermisler bu kadr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Cthulhu_, 23 Ağustos 2004 22:20 tarihinde demiş ki: niye sen olmuşsun işte.. benim ruhum nasılsa bir beden bulacaktı, annem babam bana sadece beden yarattılar. doğru dürüst bir aile ortamında yetişebilirdim bende öbür türlü. ama buna da şükür. yediğim önümde yemediğim arkamda sonuçta. sadece biraz yalnızlıktan kafayı sıyırma durumum olabiliyor arada, ona da şükür, daha kötüleri var.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Saeros, 23 Ağustos 2004 22:28 tarihinde demiş ki: said: Cthulhu_, 23 Ağustos 2004 22:20 tarihinde demiş ki: niye sen olmuşsun işte.. benim ruhum nasılsa bir beden bulacaktı, annem babam bana sadece beden yarattılar. doğru dürüst bir aile ortamında yetişebilirdim bende öbür türlü. ama buna da şükür. yediğim önümde yemediğim arkamda sonuçta. sadece biraz yalnızlıktan kafayı sıyırma durumum olabiliyor arada, ona da şükür, daha kötüleri var. aferim sana en azıdna bunları yaza biliyosunda ilkini ndn yazıyosun ben onu anlamadım hem bunu yazıyosun sükrediyorum hemden avlenmeseler oldur diyosun ehuehueheu yazmasada olrumus 2 sinide :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 balına tanışmışlar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 nasıl yani?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Manu, 23 Ağustos 2004 22:30 tarihinde demiş ki: aferim sana en azıdna bunları yaza biliyosunda ilkini ndn yazıyosun ben onu anlamadım hem bunu yazıyosun sükrediyorum hemden avlenmeseler oldur diyosun ehuehueheu yazmasada olrumus 2 sinide :D:D:D yok daha iyisi de olabilir diyorum, ama daha kötüsü de olabilirdi. herşeyin şimdisi makul.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 biri Lucifer biri Lilith.tanışmaları kaçınılmazdı[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 işyerınde tanışmışlar evlenmişler işte çok basit bizimkilerinki[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Valla evleri karsilikliymis hala da oyle (babaannemlerin ve annenemlerin evler) gorucu usulu[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bnmkıler almanyada tanısmıslar orda arkadaslar tarafından yakınlastırılmıslar fln sonra 7 yıl once ayrıldılar uvey babamlar uludagda tanıstılar ılgıncler boyle gıdder...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Yav benımkıler ilkokuldan beri bıshıler oluomush valla da bırbırlerının haberi yokmush.Soona babam Imroza gıtmısh yatılı okul davasına gelıncede annemın elıne sıkıshtırıvermısh mektubu...(harbi ciddiyim film gibin :P )halada ööleler yani allah eksik etmesin...[signature][hline]Crier Of The Spring Wind Zephyrous.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 otobüs durağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 kursta[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ben babama sorduumda ''sen bacak kadar boyunla öyle şeylere karışma'' demişti :)[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 babam annemin öğretmeniymiş üniversitede. ya aslında tam öğretmen değil. Ders veren asistanmış. arada 11 yaş fark var. höh dedim duyduğumda:)[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Benimkilerde 7 ben yinede höh diyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 üniversitede arkadaş aracılığıyla tanışmışlar gayet klasik ehuh[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ortak arkadaşlar sayesinde...[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 balina avında tanışmışlar...[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 balina avı? mmm saat 01:38 bende evet[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar