Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anne - Baba tanışması.

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Olurya bazı filmlerde kız cocugu annesine sorar "anne babamla nasıl tanıstınız" diyerek..
Acaba annenizle babanızın nasıl tanıstıklarını biliyomusunuz..?
Ben 20 yasıma geldim merak edip hiç sormadım..Bi ara anneme sorucam nasıl tanısmışlar.. :)
Sizden bileniniz varmı annesi ile babasının nasıl tanıstıgını..[signature][hline]..it's time I disappear
Sosyal ağlarda paylaş

birisi aracı olmuş..aynı filmlerdeki gibi ilk kez istemeye gittiklernde görmüş :D

şaka bi yana birisi önermiş annemi bunlar (aynı dizilerdeki gibi) bi süre takılmışlar sonra evlenmişler..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 23 Ağustos 2004 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla benimkiler görücü usulü ile evlenmişler ama işin komik yanı babamlar istemeye gittiğinde olmuş. Hani istenen kız kahveleri yapıp tepside getirir ya bizimkilerde de durum böyle devam ederken annem babama tepsideki kahveyi uzatmış babamda kahve yerine tepsiyi tutup annemin elinden almaya çalışmış :) Sonradan öğrendiğime göre bu olayı o sırada orada bulunan kimse anlamamış sadece annem ve babam arasında uzun bir süre sır kalmış. Şimdi ise bütün tanıdıklar ve paticik biliyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 23 Ağustos 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
niye sen olmuşsun işte..

benim ruhum nasılsa bir beden bulacaktı, annem babam bana sadece beden yarattılar. doğru dürüst bir aile ortamında yetişebilirdim bende öbür türlü. ama buna da şükür. yediğim önümde yemediğim arkamda sonuçta. sadece biraz yalnızlıktan kafayı sıyırma durumum olabiliyor arada, ona da şükür, daha kötüleri var.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 23 Ağustos 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
said:
Cthulhu_, 23 Ağustos 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
niye sen olmuşsun işte..

benim ruhum nasılsa bir beden bulacaktı, annem babam bana sadece beden yarattılar. doğru dürüst bir aile ortamında yetişebilirdim bende öbür türlü. ama buna da şükür. yediğim önümde yemediğim arkamda sonuçta. sadece biraz yalnızlıktan kafayı sıyırma durumum olabiliyor arada, ona da şükür, daha kötüleri var.

aferim sana en azıdna bunları yaza biliyosunda ilkini ndn yazıyosun ben onu anlamadım hem bunu yazıyosun sükrediyorum hemden avlenmeseler oldur diyosun ehuehueheu yazmasada olrumus 2 sinide :D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manu, 23 Ağustos 2004 22:30 tarihinde demiş ki:
aferim sana en azıdna bunları yaza biliyosunda ilkini ndn yazıyosun ben onu anlamadım hem bunu yazıyosun sükrediyorum hemden avlenmeseler oldur diyosun ehuehueheu yazmasada olrumus 2 sinide :D:D:D

yok daha iyisi de olabilir diyorum, ama daha kötüsü de olabilirdi. herşeyin şimdisi makul.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Sosyal ağlarda paylaş

işyerınde tanışmışlar evlenmişler işte
çok basit bizimkilerinki[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

Bnmkıler almanyada tanısmıslar orda arkadaslar tarafından yakınlastırılmıslar fln sonra 7 yıl once ayrıldılar uvey babamlar uludagda tanıstılar ılgıncler boyle gıdder...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

Yav benımkıler ilkokuldan beri bıshıler oluomush valla da bırbırlerının haberi yokmush.Soona babam Imroza gıtmısh yatılı okul davasına gelıncede annemın elıne sıkıshtırıvermısh mektubu...(harbi ciddiyim film gibin :P )halada ööleler yani allah eksik etmesin...[signature][hline]Crier Of The Spring Wind

Zephyrous..
Sosyal ağlarda paylaş

balina avı?
mmm
saat 01:38 bende evet[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...